Coo Consult

ISO 27001 uitbesteden?

Iso 27001

Overweegt u om uw ISO 27001 uit te besteden? Wij kunnen u helpen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van een effectief informatiebeveiligingsmanagementsysteem dat voldoet aan de internationale normen voor informatiebeveiliging. Door het uitbesteden van uw ISO 27001-certificering aan ons, kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsinformatie veilig en beschermd blijft tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen. Onze ervaren professionals werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw bedrijf ten goede komen.

Bovendien kan het uitbesteden van uw ISO 27001-certificering u helpen om te voldoen aan de toenemende vraag naar informatiebeveiliging van klanten, partners en toezichthouders. Met ons informatiebeveiligingsmanagementsysteem kunt u aantonen dat uw bedrijf voldoet aan de internationale normen voor informatiebeveiliging en dat uw klanten en partners erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn. Onze ISO 27001-diensten omvatten de ontwikkeling van beleid, procedures en processen voor informatiebeveiliging, de uitvoering van risicobeoordelingen, de implementatie van beveiligingsmaatregelen en de continue verbetering van uw informatiebeveiligingsprestaties.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw ISO 27001-certificering uit te besteden en uw informatiebeveiliging te verbeteren.

Wat is ISO 27001?

Iso 27001 coo consult

ISO 27001 is de ISO-norm voor informatiebeveiliging. Deze norm voorziet in eisen vaststellen, implementeren, bijhouden en continu verbeteren van een management voor informatiebeveiliging. Bij het opzetten van een management voor informatiebeveiliging zijn de volgende factoren van belang: de behoeften en doelstellingen van de organisatie, de omvang en structuur van de organisatie, het toepassingsgebied, de procedures en beveiligingseisen.

Door ISO 27001 toe te passen in uw organisatie wordt ervoor gezorgd dat de beschikbaarheid van informatie, de vertrouwelijkheid en integriteit beschermd worden.

De definitie van informatiebeveiliging is als volgt: Informatiebeveiliging is het geheel van preventieve-, repressieve- en herstelmaatregelen alsmede procedures welke de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle vormen van informatie garanderen met als doel de continuïteit van de organisatie te waarborgen en de eventuele gevolgen van beveiligingsincidenten tot een acceptabel, vooraf bepaald, niveau te beperken.

Waarom een management voor informatiebeveiliging ?

Onderstaand een aantal punten waarom informatiebeveiliging zo belangrijk is:

  • Meerwaarde voor bedrijven in de ICT-sector (branche).
  • Imagoschade als dit er niet is of niet goed is ingericht.
  • Dreigingen Cybersecurity.
  • De software of het besturingssysteem van uw organisatie is gehackt en een onbekende groepering eist een fors bedrag om het lamleggen van uw bedrijf weer te herstellen.
  • Persoonsgegevens die in handen van derden vallen (datalek of hacken).
  • Virussen, malware, ransomware of andersoortig waardoor een PC of laptop of uw gehele netwerk plat kan komen te liggen.
  • Een sterke IT-beveiliging van het hele bedrijf dat continu wordt verbeterd.
  • Het oppakken van risico’s en daar lering uit trekken, te rapporteren waar de eventuele knelpunten zouden kunnen liggen en dit structureel te verbeteren.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Coo-consult voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken met u mee.

Maak direct een afspraak

Iso 27001 uitbesteden

Afspraak maken of stel een vraag