Coo Consult

ISO 50001 uitbesteden?

Iso 50001 uitbesteden

ISO 50001 uitbesteden? Duurzaam idee! Bij Coo Consult begrijpen we hoe belangrijk het is om aan de milieunormen en energie-efficiëntievereisten te voldoen. Daarom bieden wij uitgebreide diensten aan voor het uitbesteden van het ISO 50001-certificeringsproces, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw energiebeheer op een professionele en efficiënte manier verzorgen.

Neem contact met ons op

Wat is ISO 50001?

ISO 50001 is een internationale norm voor energiemanagementsystemen die organisaties helpt om hun energieprestaties te verbeteren, energie-efficiëntie te verhogen en kosten te verlagen. Het implementeren van een ISO 50001-gecertificeerd energiemanagementsysteem stelt uw bedrijf in staat om systematisch energiegebruik te monitoren, te meten en continu te verbeteren. Het biedt een raamwerk voor het identificeren van energiebesparingsmogelijkheden en het nemen van gerichte maatregelen om uw energieverbruik te verminderen.

Waarom ISO 50001 uitbesteden aan Coo Consult?

 1. Deskundigheid en ervaring: Ons team van hooggekwalificeerde professionals beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van energiemanagement en ISO 50001-implementatie. We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en beste praktijken in de sector en zorgen ervoor dat uw organisatie voldoet aan alle vereisten van de norm.
 2. Tijdsbesparing: Het implementeren van een ISO 50001-systeem vergt tijd en toewijding. Door het uitbesteden van dit proces aan ons, kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de planning, documentatie, training en alle andere aspecten die komen kijken bij het behalen van het certificaat.
 3. Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke uitdagingen heeft op het gebied van energiebeheer. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen. We analyseren uw energieprestaties, identificeren mogelijkheden voor verbetering en stellen een plan op dat past bij uw bedrijf.
 4. Kostenbesparing: Een effectief energiemanagementsysteem kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn. Door uw ISO 50001-implementatie aan ons uit te besteden, kunt u profiteren van onze expertise om energie-efficiëntie te verbeteren, energieverspilling te verminderen en uw energiekosten te verlagen.
 5. Certificeringsbegeleiding: We begeleiden u gedurende het hele certificeringsproces. Vanaf de initiële evaluatie en implementatie tot aan de audit en certificering, staan we aan uw zijde om ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle vereisten van ISO 50001 en het certificaat behaalt.

Bel ons direct

 

50001 iso

Waarom kiezen voor Coo Consult voor ISO 50001-uitbesteding?

Bij Coo Consult streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare diensten voor ISO 50001-uitbesteding. We hebben een bewezen staat van dienst in het helpen van organisaties bij het behalen van ISO-certificeringen en het verbeteren van hun energieprestaties. Onze aanpak is gebaseerd op grondige kennis van de norm en een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten.

Kies voor  Coo Consult als uw partner voor ISO 50001-uitbesteding en laat ons u helpen bij het behalen van een effectief energiemanagementsysteem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij uw streven naar energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Factoren die van belang zijn om energieprestaties aan te kunnen tonen zijn:

 • De energieprestatie-indicatoren (kortweg EnPI’s genoemd).
 • De referenties voor energiegebruik (kortweg EnB’s genoemd).

iso 50001

De energieprestatie is een meetbaar resultaat dat samenhangt met de energie-efficiency, het energiegebruik en het energieverbruik.

Een verbetering van de energieprestaties is een verbetering in de meetbare resultaten van de energie-efficiency of energieverbruik aan de hand van het energiegebruik.

Een energieprestatie-indicator is een tool (uitgedrukt in een maat of eenheid) voor energieprestaties dat bepaald is door de organisatie.

De referentie voor energiegebruik is een kwantificerende referentie dat als uitgangspunt dient voor vergelijking van de energieprestaties.

Bij de toepassing van energie gaat het om energiegebruik en als het gaat om de hoeveelheid energie dat toegepast wordt gaat het om het energieverbruik.

Voordelen van een energiemanagementsysteem (EnMS):

 • Het verbeteren van de energieprestaties.
 • Het realiseren van lagere kosten (m.b.t. energie).
 • Het voldoen aan de doelen voor klimaatverbetering.
 • Het gebruik van hernieuwbare energie neemt toe.
 • Een verbetering van de betrouwbaarheid (resultaten, monitoring etc.).

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Coo Consult voor uw bedrijf kan betekenen?

 

Afspraak maken of stel een vraag