Coo Consult

Background

Coo Consult zag het eerste levenslicht jaren geleden. Het was toen al een zeer solide consultancy bedrijf op het gebied van onder andere CE audits. Klanten waren er toen onder andere in Sarajevo, Duitsland, UK, Zweden en Japan. Coo Consult kijkt graag verder dan de horizon rijkt.

In 2022 is Coo Consult terug als onderneming waarbij de tweede generatie het overneemt. Coo Consult is terug van weggeweest en hoopt net zo succesvol te worden zoals vele klanten ons kenden.

Naast interne audits en de advisering omtrent managementsystemen zijn er diverse diensten bij gekomen. Coo Consult kan u helpen bij veiligheidskundige vraagstukken of bij werkzaamheden als vertrouwenspersoon.

De bedoeling is om de werkzaamheden gestaag uit te kunnen breiden waarbij met de perceptie van de klant ook rekening wordt gehouden.

Toen al waren er positieve feedbacks omtrent Coo Consult iets waar wij uiteraard trots op zijn. Ons streven is om dit succes te continueren.  Immers als de klant blij en/of tevreden is, zijn wij dat ook!

2525Coo Consult

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Postbus 188
4650 AD Steenbergen NB

Contact

06 – 3860 5630 Werk telefoon
06 – 3860 5638 Vertrouwenspersoon

info@coo-consult.nl

Afspraak maken of stel een vraag