Coo Consult

over mij

Over Steven de Coo van Coo Consult

 

Veiligheid en interne audits zijn voor mij beide een grote passie. Ik vind het leuk om bedrijven te helpen hun audits op orde te krijgen of te houden en voorbereid te zijn op een, eventuele, externe audit. Veiligheid zit al jaren in mijn DNA en ik heb in vrijwel al mijn functies diverse aanbevelingen gedaan op het gebied van veiligheid. De brug naar de veiligheidskundige opleiding was dan ook vrij logisch en snel gemaakt.

Zelf ben ik iemand die niet stil zit en voortdurend mijn kennis op peil en up-to-date wil houden.

Advies over managementsystemen is een soort van afgeleide van audits. Hier kun je bijvoorbeeld een gap-analyse voor uitvoeren, een implementatie van een betreffend managementsysteem of zorgen dat alle documenten voor dat managementsysteem op orde zijn en up-to-date blijven. Zorgen dat het personeel goed op de hoogte is, is uiteraard net zo belangrijk. Als voorbeelden kan ik noemen het beleid, werkinstructies, presentaties, kansen en knelpunten voor dat betreffende managementsysteem zodat verbeteringen gedaan worden, in stand worden gehouden en continu verbeterd worden.

Steven_de_Coo_Coo_Consult

De rol als vertrouwenspersoon boeit mij erg en vind ik ook erg interessant. Het is fijn dat je mensen kunt helpen ongeacht wat de situatie ook is. Na alles wat er in het nieuws is geweest is dit zeker een onmisbare schakel in uw bedrijf.

Zelf ben een LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Ik houd mijn kennis op peil door middel van diverse nascholingen en intervisies.

———

Mijn vader hield zich onder andere bezig met CE-audits en was veelal actief in het buitenland.

——-

Vanzelfsprekend helpen wij uw bedrijf nog steeds met veel passie en plezier. Aarzel niet om Coo Consult te contacteren. U zal er een warm gevoel aan overhouden.

Neem contact met ons op

 

Coo Consult zag het eerste levenslicht jaren geleden. Het was toen al een zeer solide consultancy bedrijf op het gebied van onder andere CE audits. Klanten waren er toen onder andere in Sarajevo, Duitsland, UK, Zweden en Japan. Coo Consult kijkt graag verder dan de horizon rijkt.

In 2022 is Coo Consult terug als onderneming waarbij de tweede generatie het overneemt. Coo Consult is terug van weggeweest en hoopt net zo succesvol te worden zoals vele klanten ons kenden.

Naast interne audits en de advisering omtrent managementsystemen zijn er diverse diensten bij gekomen. Coo Consult kan u helpen bij veiligheidskundige vraagstukken of bij werkzaamheden als vertrouwenspersoon.

De bedoeling is om de werkzaamheden gestaag uit te kunnen breiden waarbij met de perceptie van de klant ook rekening wordt gehouden.

Toen al waren er positieve feedbacks omtrent Coo Consult iets waar wij uiteraard trots op zijn. Ons streven is om dit succes te continueren.  Immers als de klant blij en/of tevreden is, zijn wij dat ook!

2525Coo Consult

Afspraak maken of stel een vraag