Coo Consult

Even voorstellen: Steven de Coo

Woensdag 4 oktober 2023

2406Coo Consult

GRAAG STEL IK MIJ AAN U VOOR: Mijn naam is Steven de Coo, van Coo Consult.
Als HSE/KAM-Manager en KAM-Consultant ben ik uw expert in Kwaliteit, Arbo en Milieu. Mijn jarenlange ervaring in het laboratorium heeft mij gevormd en gedreven naar een passie voor veiligheid, mede geïnspireerd door de strenge veiligheidseisen aldaar.

Mijn levensreis kent zowel uitdagingen als triomfen. Een persoonlijke gezondheidsstrijd maakte mij sterker en veerkrachtiger. In april 2022 nam ik met trots de onderneming Coo Consult over, een eerbetoon aan mijn vader en oprichter, die helaas eerder overleed. Zijn nalatenschap is in goede handen; ik leid Coo Consult met dezelfde toewijding en ambitie.

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Als consultant adviseer ik bedrijven in veiligheidskundige werkzaamheden, van het actueel houden van KAM-managementsystemen tot ongevalsanalyses.

Deskundig in het opstellen en bijwerken van Risico -Inventarisaties en -Evaluaties (RI&E).

Expertise in interne audits, ondersteuning bij externe audits en het faciliteren van toolbox meetings en werkplekinspecties.

Functie als Externe Vertrouwenspersoon waarbij integriteit en vertrouwen centraal staan.

2495Coo Consult

Buiten mijn werk blijf ik leergierig, verrijk ik mijn kennis met cursussen en vind ik balans door te genieten van ijshockey, concerten, gezellige etentjes en bezoekjes aan de dierentuin.

Klaar voor de volgende stap in veiligheid en kwaliteit voor uw onderneming?
Laat Coo Consult uw gids zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of advies. Ik ben er om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en zeker te stellen dat certificaten altijd up-to-date zijn.

🔗 Ontdek waarom Coo Consult de juiste keuze voor u is.

📌 𝐂𝐎𝐎 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐔𝐋𝐓 📌
𝘝𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘮𝘢𝘯𝘢𝘨𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵- 𝘦𝘯 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦𝘢𝘥𝘷𝘪𝘦𝘴.

👉Phone: 📞𝟬𝟲 𝟯𝟴𝟲𝟬 𝟱𝟲𝟯𝟬
👉E-mail: 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐜𝐨𝐨-𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭.𝐧𝐥
👉Website: 𝐰𝐰𝐰.𝐜𝐨𝐨-𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭.𝐧𝐥

𝐏𝐨𝐬𝐭𝐛𝐮𝐬 𝟏𝟖𝟖
𝟒𝟔𝟓𝟎 𝐀𝐃 𝐒𝐭𝐞𝐞𝐧𝐛𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐍𝐁

* Veiligheidskundige werkzaamheden.
* Het opstellen van een RI&E.
* Audits.

2466Coo Consult

 

Afspraak maken of stel een vraag